Medewerkers

Medewerkers van Bio2Dental zijn professioneel, vakbekwaam, servicegericht en in staat om uw vragen snel te beantwoorden.

Hugo van Beurden (Dr. Ing.): directeur, microbioloog

Kennis

Hugo heeft 2 studies (Algemene Microbiologie en Biologische Gezondheidkunde) voltooid en is in 2006 gepromoveerd aan de faculteit Tandheelkunde van de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hij heeft al 17 jaar ervaring in de tandheelkunde en hij was van 2006 tot 2010 assistent directeur bij Advanced Dental Diagnostics (ADD) in Malden. In 2010 heeft Hugo Bio2Dental opgericht.
Hugo staat met één been in de wetenschap en met het andere been in het bedrijfsleven. Dit garandeert een solide basis en diagnostiek op het hoogste niveau.

Motivatie

Door zijn studies en werkzaamheden heeft Hugo veel ervaring opgedaan met de nieuwste technieken en ontwikkelingen in de wetenschap. Vooral in de medische wetenschap worden deze technieken al veelvuldig toegepast. Mede dankzij technieken als real-time PCR heeft de medische wetenschap een grote vlucht genomen. Deze en toekomstige nieuwe technieken zijn via Bio2Dental beschikbaar voor uw praktijk.

Overig

Hugo is graag overal van op de hoogte. Hij leest alles op het gebied van gadgets, technologie en wetenschap. Veel van zijn vrije tijd besteedt hij aan zijn gezin en sport.

Lezingen

Hugo is een veelgevraagd spreker in binnen- en buitenland. De afgelopen jaren heeft hij meer dan 250 lezingen verzorgd voor zowel tandartsen, mondhygiënisten als (preventie) assistenten. Hierbij komt zijn wetenschappelijke achtergrond en ervaring in de medische wereld goed van pas.

Wilt u ook een lezing bijwonen? Kijk dan op https://www.bio2dental.nl/workshop-informatie/ of neem contact op met Bio2Dental.

Patricia Snoek (Ing.): microbiologisch specialist

Kennis

Patricia is in 1998 afgestudeerd in de richting algemene microbiologie. Van 2001 tot 2005 heeft ze wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd bij de vakgroep Orale Biologie van de Tandheelkunde universiteit in Nijmegen. Vanaf 2005 heeft zij zich gespecialiseerd als medical writer op het gebied van de microbiologie en voor de farmaceutische industrie.

Motivatie

Werken op het snijvlak van de tandheelkunde en de microbiologie spreekt Patricia erg aan. Ook de professionaliteit en het wetenschappelijk hoge niveau van Bio2Dental is een belangrijk pluspunt.

Kim Gerritsen (Ing.): Analist moleculaire biologie

Kennis

Motivatie

Miranda Hiddink: Backoffice

Kennis

Miranda heeft veel ervaring met diverse kantoorwerkzaamheden. Bij Bio2Dental zal ze er voor zorgen dat alle kantoorprocessen op rolletjes zullen lopen.

Motivatie

Een geordend kantoor is de basis voor een succesvol bedrijf.

Overig

Hiernaast werkt Bio2Dental nauw samen met een team van:

–          Tandartsen

–          Mondhygiënisten

–          Moleculair Biologen

–          Microbiologen

Deze samenwerking heeft tot gevolg dat u altijd verzekerd bent van verantwoorde en wetenschappelijk onderbouwde adviezen. Ook kunt u met vrijwel al uw vragen bij ons terecht.